DESPRE

Sunt Cerasela Moroiu. Ajut antreprenorii să aibă o afacere de sucess.

Cred că fiecare dintre noi are capacitatea de a realiza lucruri uimitoare, iar viața este prea scurtă pentru a pierde ocazia de a face asta.

Cu toate acestea, uneori călătoria antreprenorială poate fi o provocare.

Salutare,eu sunt Cerasela Moroiu – Leadership Coach| Copywriter| Antreprenor online

Ai simțit vreodată că…

  • Ești în vârf , hotărâtă să-ți faci visele să devină realitate într-o zi, iar în următoarea secundă te simți complet pierdută și confuză în legătură cu ceea ce faci?
  • Ești încântata de ideile tale și apoi împărtășești cu cineva care nu are încrdere in tine că vei fi capabilă să o faci și simți că totul este în zadar și fără speranță?
  • Ai o multime de idei și nu ești sigură care dintre ele va funcționa cel mai bine, așa că te învârți în cerc?
  • Vrei să iți începi propria afacere, dar pur și simplu nu ai idee cum să o faci?
  • Simți că ești blocată, te-ai săturat de situația actuală și vrei doar să te eliberezi și să faci ceea ce iți doresti în viață?
  • Vrei o afacere care să iți ofere libertate și o sițuatie financiară mai bună, dar te simți copleșită și nu ești sigură ce să alegi?
  • Te simți singură pentru că nu cunoști și alți oameni cu interese asemănătoare cu care să poți vorbi și care să te ajute în construirea afacerii dorite?

Dacă da, ești om! Cred că majoritatea dintre noi simțim așa la un moment dat sau altul.

Iată adevărul…

A fi antreprenor și a-ți transforma ideile în realitate este ca și cum ai fi într-o plimbare cu un roller coaster în întuneric… te simți singură, te simți speriată, sunt suișuri și coborâșuri, nu ai idee ce urmează, dar toate în timp ce te simți entuziasmată, este incitant. Zâmbești, chiar dacă pe dinăuntru te gândești „ce voi face mai departe?”

Cred că toți ne simțim așa la un moment dat.

Trebuie doar să rămânem concentrate pe ceea ce încercăm să realizăm, să învățăm cât de mult putem, să ne inspirăm, să construim o echipa de oameni care ne oferă sprijin, să continuăm și să păstrăm dorința aceea arzătoare cu care am început.

„Oamenii de succes sunt cei care se țin pe poziții atunci când toți ceilalți au renuntat”

Cum te pot ajuta?

În calitate de Leadership Coach, Trainer și Speaker certificat Maxwell Leadership, pot oferi ateliere, seminarii, speech-uri și coaching, ajutându-te în creșterea personală și profesională prin studiul și aplicarea practică a metodelor dovedite de leadership ale lui John.

Lucrând împreună, te voi ajuta să te ridici atât tu și/sau echipa sau organizația ta în direcția dorită pentru a vă atinge obiectivele. Aștept cu nerăbdare să te ajut în călătoria ta către o creștere personală sporită și un succes mai mare în leadership.

COPYWRITER-CHARTER-MARK-2-2
download
download
Translate »