laptop, workstaion, office-4906312.jpg

Cred că fiecare dintre noi are capacitatea de a realiza lucruri uimitoare, iar viața este prea scurtă pentru a pierde ocazia de a face asta.

Cu toate acestea, uneori călătoria antreprenorială poate fi o provocare.

Salutare,eu sunt Cerasela Moroiu, antreprenor online, coach,speaker certificat la John Maxwell.

Ai simtit vreodată că…

  • Ești în vârf , hotărâtă să-ți faci visele să devină realitate într-o zi, iar în următoarea secundă te simți complet pierdută și confuză în legătură cu ceea ce faci?
  • Ești încântata de ideile tale și apoi împărtășești cu cineva care nu are încrdere in tine că vei fi capabilă să o faci și simți că totul este în zadar și fără speranță?
  • Ai o multime de idei și nu ești sigură care dintre ele va funcționa cel mai bine, așa că te învârți în cerc?
  • Vrei să iți începi propria afacere, dar pur și simplu nu ai idee cum să o faci?
  • Simți că ești blocată, te-ai săturat de situația actuală și vrei doar să te eliberezi și să faci ceea ce iți doresti în viață?
  • Vrei o afacere care să iți ofere libertate și o sițuatie financiară mai bună, dar te simți copleșită și nu ești sigură ce să alegi?
  • Te simți singură pentru că nu cunoști și alți oameni cu interese asemănătoare cu care să poți vorbi și care să te ajute în construirea afacerii dorite?

Dacă da, ești om! Cred că majoritatea dintre noi simțim așa la un moment dat sau altul.

Iată adevărul…

A fi antreprenor și a-ți transforma ideile în realitate este ca și cum ai fi într-o plimbare cu un roller coaster în întuneric… te simți singură, te simți speriată, sunt suișuri și coborâșuri, nu ai idee ce urmează, dar toate în timp ce te simți entuziasmată, este incitant. Zâmbești, chiar dacă pe dinăuntru te gândești „ce voi face mai departe?”

Cred că toți ne simțim așa la un moment dat.

Trebuie doar să rămânem concentrate pe ceea ce încercăm să realizăm, să învățăm cât de mult putem, să ne inspirăm, să construim o echipa de oameni care ne oferă sprijin, să continuăm și să păstrăm dorința aceea arzătoare cu care am început.

„Oamenii de succes sunt cei care se țin pe pozitii atunci când toți ceilalți au renuntat”


CUM TE POT AJUTA?
Sunt aici pentru a te ajuta să reușesti și să te bucuri de călătoria ta in anteprenoriat. Iată ce vei avea la dispozitie:
Grup de sustinere si suport pe toata perioada calatoriei
Platforma de training-uri
Acces la evenimentele de networking ale companiei
Oportunități de crestere
Stimulente
Marketing si vânzări
Licență în peste 150 de țări
Plan de marketing


Povestea mea…


Călatoria mea în anteprenoriat a inceput in primavara lui 2018. Simțeam că a avea un job nu este ceea ce vroiam să fac. Întotdeauna mi-a placut să fiu inconjurată de oameni și să socializez,doar sunt o persoană extrovertită însă nu vedeam CUM să îmi pun ideiile în aplicare, înca nu vedeam ce aș putea să fac care să-mi aducă bucurie,satisfacție, să am o situație financiară mai bună, să pot să călătoresc, să cunosc mereu alte persoane.
Am intrat în mediul online cu zero experiență,nu vroiam să investesc prea mulți bani într-un domeniu despre care nu aveam nici o informație. Mai târziu am înteles că defapt este foarte important să investești în tine pentru a devenii persoana care este capabilă să conducă o afacere fie ea online. Sunt anumite abilități care se învață în timp și care fac călătoria în antreprenoriat să devină una placută.
Mereu am avut ca scop să ofer cât mai multă valoare femeilor care mă urmăresc, să le ajut să își atingă potențialul și acele abilități cu care au fost înzestrate. De cele mai multe ori uităm de noi,uităm să ne mai iubim fiind prea ocupate cu viața de familie,copii, treburi casnice și lista poate continua.
Știu că sunt momente cand te simți obosită sau dezamagită însă nu ești singură…. fiecare dintre noi am trecut prin asta la un moment dat și este în regulă – însă nu toată lumea are curajul să vorbească despre asta.
Fiecare dintre noi are o poveste de spus care să inspire și alte persoane.
Cu toții ne-am confruntat cu provocări și le-am depășit; cu toții am făcut niște lucruri grozave și probabil și altele nu atât de grozave. Haide să ne împărtășim experiențele și să ne ajutăm să ne inspirăm reciproc.
Ce zici? Ar trebui sa facem asta impreuna?

 

Cu drag,

Cerasela

Te astept pe Facebook si Instagram 🙂

Translate »