Politica de Confidentialitate GDPR
flowers-2662371_1920

Ne-ai acordat încredere, navigând pe www.ceraselaloredana.com  și îți mulțumim pentru asta. www.ceraselaloredana.com te asigură că va prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).  

  

Acesta este motivul pentru care am decis să te informăm prin această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la:  

  

  

  • Cine suntem? • Ce sunt datele personale? • Ce date prelucrăm despre tine? • În ce mod colectăm și prelucrăm datele tale? • Cat timp păstrăm datele tale? • Cu cine împărtășim datele tale? • Când transferăm datele tale în afara spațiului Uniunii Europene sau SEE? • Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor tale? • Care sunt drepturile și opțiunile tale în privința datelor pe care le prelucrăm?  

  

Aceeași abordare o vom avea de fiecare dată când ne vizitați pe www.ceraselaloredana.com Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către ceraselaloredana.com, atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.ceraselaloredana.com, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.  

  

CINE SUNTEM?  

  

ceraselaloredana.com este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul www.ceraselaloredana.com, treninguri si materiale video.  

  

Ne puteți contacta oricând la:  

E-mail: cerasela@ceraselaloredana.com  

  

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care prelucrează dateletale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail : cerasela@ceraselaloredana.com  

  

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?  

  

Ce sunt datele personale?  

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite informatiile ). Anumite informații sunt mai puțin evidente cum ar fi, IP-ul computerului tău, dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.  

  

Politica ceraselaloredana.com este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi pe site-ul nostru. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine: • Nume și prenume; • Adresă de e-mail; • Numărul de telefon; • Sexul; • Vârsta; • Gradul de utilizare și activitățile tale;  

  

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?  

  

www.ceraselaloredana.com colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea și livrarea produselor pe care ți le dorești, îmbunătățirea experiențelor tale în www.ceraselaloredana.com , oferirea de asistență și suport atunci când utilizezi contul de client. Am detaliat în tabelul de mai jos modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.  

  

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?  

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm?  

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?  

  

Date pe care ni le furnizați direct  

   

– Aceleași date le vom prelucra și în vederea soluționării reclamațiilor tale.  

Executarea contractului Îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului  

Acțiuni de loialitate Noi putem acorda și aloca diverse reduceri și beneficii aferente acțiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.).

Executarea contractului În scopul realizării acțiunilor noastre de loialitate și oferirea reducerilor comerciale în relația cu tine  

Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole  

Pentru concursurile online derulate pe site-ul www.ceraselaloredana.com colectăm adresa ta de e-mail.

  

  Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, poți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.  

  

Facebook, fără să distribuie aceste date terților (sau, altor agenții de publicitate comercială) și vor fi șterse automat de Facebook imediat după corelare. Atunci când creezi o audiență asemănătoare, alegi o audiență sursă (o audiență personalizată creată cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tău, al datelor din aplicația ta de mobil), iar Facebook identifică trăsăturile comune ale persoanelor din această audiență (de exemplu, informații demografice sau interese). Apoi, Facebook găsește persoane care au trăsături similare (sau „asemănătoare”) cu acestea.   

  

În plus, pe website-ul Online utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău și al datelor din aplicația ta mobilă. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că ați dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și a-ți fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook

  

  PROFILAREA ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT  

  

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături în www.ceraselaloredana.com..  

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?  

  

www.ceraselaloredana.com prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.  

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:  

  • pentru ce perioadă avem nevoie de datele tale pentru a-ți oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de tine și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică; • dacă ai un cont de client deschis pe website-ul nostru. În acest caz vom păstra datele tale cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont; nu te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client; • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul sau iti este sters contul petru utilizare frauduloasa • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).  

  

Te informăm că ne bazăm pe consimțământul tău atunci când prelucrăm datele tale pentru a-ți transmite: • oferte personalizate pe bază de publicitate comportamentală online; • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem în scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email și notificări push-up; • oferte bazate pe audiențele personalizate (pe liste de clienți) în Facebook.  

*Consimțământ – înseamnă acordul tău liber, specific și informat prin care accepți fără dubiu ca datele tale să fie prelucrate de către Noi în scopul pentru care îți dai acordul. În Magazinul Online îți poți exprima consimțământul prin acțiunea ta de a bifa căsuța relevantă asociată scopului și mijlocului de prelucrare precizat în prezenta Notă de informare.  

  

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE?  

  

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produse  

  

Pentru a-ți furniza servicile, vom partaja datele tale cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.  

Atunci când externalizăm anumite activități către partenerii noștri de încredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale prin măsuri stricte de securitate a datelor și vom încheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.  

Mai exact, transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților dqls, cum ar fi: • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România; • furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail situat în SUA, care deține certificarea PrivacyShield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA); • furnizorul aplicației WMS de gestionare a operațiunilor în depozit și punctele de preluare a produselor, sau care ne ajută să vă printăm și livrăm facturile produselor livrate în localităţi situate în România; • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România; • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (Fan Curier, Cargus, DPD, TCE); • procesatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile în sistem 3D Secure (PayU); • furnizorul programului nostru de loialitate situat în Regatul Unit al Marii Britanii; • agenția care asigură serviciile de segmentare și profilare a clienților în scop de marketing, situată în SUA.

  

Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing  

  

Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ți transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ți transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele tale este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.  

  

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare  

  

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.  

  

  

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?  

 

  

Ca și regulă, datele tale nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”).  

Totuși, unele date pot fi transferate către partenerii noștri care ne ajută să operăm activitățile dqls și sunt situați în afara spațiului Uniunii Europene. Însă, cu fiecare dintre acești parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura că există măsuri adecvate de protecție a datelor.  

Vă recomandăm să consultați și Politica de confidențialitate a Facebook pe site-ul acestuia.  

  

CUM ASIGURĂM SECURITATEA DATELOR TALE?  

www.ceraselaloredana.com asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.  

  

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?  

  

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.  

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:  

  

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele tale sunt incluse și în această Politică.  

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre tine, fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate.  

            

Dreptul la rectificarea datelor. În cazul în care identifici că datele tale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poți trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail cerasela@ceraselaloredana.com 

  

    

 Dreptul de a restricționa prelucrarea. Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.  

(a)  exactitatea datelor este contestată de tine (persoană vizară), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;  

(b)  prelucrarea datelor este ilegală iar tu (persoana vizată) te opui ștergerii datelor și ne soliciți restricționarea prelucrării acestor date;  

(c)   nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;  

(d)  tu (persoana vizată) ridici unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe interesele noastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).  

Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de email: cerasela@ceraselaloredana.com  

  

  

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR  

  

www.ceraselaloredana.com îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.  

Ne poți contacta și pentru orice sugestii sau comentarii legate de această Politică sau modul în care colectăm și utilizăm datele tale, la datele de contact ale DPO de mai jos.  

  

Email: cerasela@ceraselaloredana.com  

  

CÂND SE ACTUALIZEAZĂ ACEASTĂ POLITICĂ  

  

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor este supusă modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale www.ceraselaloredana.com, respectiv: (a) Politica de prelucrare a datelor prin sisteme .

Translate »