Pielea mea, vedeta verii cu Aloe Sunscreen.

Soarele in UK nu pare sa-si arate razele ,insa mai bine pregatita decat luata prin surprindere. Plaja te asteapta, vrei sa te asiguri ca atat tu, cat si familia ta sunteti protejati cu o lotiune de protectie solara care face fata cu brio in fata nenumaratelor planuri si activitati in aceasta perioada a anului. De aceea eu am mereu cu mine o crema de protectie solara pe perioada verii.

beach, coast, sea-4455224.jpg

La mare, la munte,in parc sau varf de munte… Aloe Sunscreen este must have pentru protectie impotriva razelor nocive ale soarelui.

sunset, coast, ocean-801960.jpg

Pielea mea are nevoie de mai mult decat protectie solara in sezonul cald. In timp ce soarele poate produce arsuri si poate provoca iritatii ale pielii, temperaturile crescute o deshidrateaza. De aceea folosirea unei lotiuni care nu creeaza doar un scut puternic impotriva razelor nocive, dar si calmeaza pielea in fata temperaturilor arzatoare, este tot ceea ce am nevoie pentru a fii protejata. Sunt o persoana care iubeste vara si caldura, cred ca se trage de la faptul ca m-am nascut in August. Imi place sa acumulez cat mai multa vitamina D de la Dl. Soare si sa ma umplu de energie si o stare de bine, insa trebuie sa fiu foarte atenta cu pielea mea deoarece se arde foarte repede. De cand am descoperit Aloe Sunscreen, nu ma mai pot dezlipi de ea.

Aloe Sunscreen are o textura usoara si catifelata, rezistenta la apa pana la 80 de minute si se aplica foarte usor.

Care este diferenta dintre razele UVA si UVB?

Atât UVA cât și UVB pătrund în atmosferă și ne creează o serie de probleme dar și de beneficii. Stim că singura sursa indicată de vitamina D pentru noi oamenii este expunerea la soare. UVB sunt radiațiile responsabile pentru sinteza vitaminei D în corpul nostru. Însă UVB sunt și acele radiații care ard pielea când stăm la soare, care accelerează degradarea pielii (photoaging), care pot genera cataracta și care pot genera cancerul de piele în situațiile de expunere îndelungată.

Aloe Suncreen imi ofera o protectie impotriva ambelor tipuri de raze.

De ce am ales in special aceasta lotiune? Pentru ca Aloe Vera este ingredientul principal care imi asigura o hidratare si calmare a pielii pe tot parcursul expunerii la soare, iar eu pot sa stau linistita si relaxata bucurandu-ma de beneficiile soarelui.

Cu siguranta o protectie de top pentru toata familia.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »