Sursa: Success MAgazine

De cand nu ai mai iesit din zona de comfort?

Zona de comfort….. Cu siguranta ai mai auzit de ea

Ti s-a intamplat vreodata sa observi ca nu mai esti deacord cu ideile sau actiunile din trecut? Ca realizezi cat de mult te pot influenta actiunile tale?

Te-ai simtit vreodata panicata ca totul se schimba in jurul tau si nu stii cum sa incepi din nou? Sa aflii anumite lucruri despre tine, viata care sa te dea peste cap si sa fii total confuza?

Da, unii oameni o numesc Maturitate

Zona de comfort este ca un Windows al calculatorului care anual trebuie reinstalat pentru a nu fi lasata in urma cu noile obiceiuri. Este foarte usor sa te intorci la vechile obiceiuri si este o mica lupta in implementarea altelor noi. Fiecare din noi avem adevarul nostru pe baza caruia luam anumite decizii,facem anumite actiuni si care ne ghideaza la fiecare pas. Pentru a construi ceva trebuie plecat de la o fundatie solida si apoi caramida cu caramida.

Trebuie sa schimbi ceva la interior inainte ca schimbarea sa se produca la exterior.

Joel Osteen

Sti ce am observat? Ca este foarte dificil sa iesi din zona ta de comfort

Cladirea unor noi decizii,orizonturi, planuri in fiecare zi este destul de dificil… Insa sti ce am mai observat? Ca este si al naibii de frumos… Sa privesti in urma si sa te simti mandra de realizarile,actiunile si vieti schimbate din cauza ca ai decis sa iesi din zona de comfort si sa devii cea mai buna versiune a ta.

Asa ca primeste cu bratele deschise oportunitatile care se ivesc in viata ta. Fii pregatita. Toate acestea fac parte din viata ta. Accepta schimbarea si repeta procesul pana va face parte din tine. Esti suma viselor pe care ti le-ai implinit, a valorilor pe care ti le-ai insusit si a deciziilor pe care ti le-ai asumat.

Si nu uita, in fiecare dintre noi este acel ceva care ne va arata calea de fiecare data cand decidem sa o luam de la capat.

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.’

Isaia 41:10

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »