Cum sa ai succes in Network Marketing?

Inceperea unei afaceri in Network Marketing poate fi interesanta sau descurajanta. Este important sa tii cont de cateva aspecte inainte sa faci primul pas.

Alege produsele potrivite

Entuziasmul este infectios, decia lege o companie in care este o atmosfera vesela, calduroasa si ofera produse care te-ar pute interesa. De asemenea alege un sector in care este cerere pentru acele produse.

Vanzarea directa s-a dovedit a fi metoda de incredere in care poti imbina utilul cu placutul, de unde poti achizitiona pachetele de start cu produsele de top la preturi accesibile plus magazinul tau personal de unde vei benefici de reduceri si oferte.

Alege compania potrivita

Alegerea unei companii poate sa-ti dea putina bataie de cap de aceea cel mai simpla metoda este sa verifici lista membriilor DSA( Asociatia De Vanzare Directa). Toate acele companii respecta anumite cerinte care protejeaza consumatorul cat si pe tine ca si proprietar de afacer. Forever Living are o garantie de restituire a banilor de 60 de zile pentru toate produsele oferind astfel siguranta si corectitudine atat consumatorului cat si proprietarului de afacere.

Dezvolta abilitati de Marketing

Ca in orice activitate sau rol nou este necesar sa invatam noi abilitati. Este important sa ai un mentor care sa te ghideze si sa impartaseasca cu tine abilitatile sale. In Forever esti luat de manuta la propriu si indrumata pas cu pas. Forever pentru mine a venit la momentul potrivit si a fost ceea ce aveam eu nevoie. Forever mi-a aratat ce inseamna sa ai un mentor care sa te provoace si sa scoata ce e mai bun din tine. Sa scoata la suprafata cea mai buna varianta a ta.

Network Marketingul este o afacere de recomandare, comunicare,noi relatii de prietenie. Sunt sigura ca macar o data in viata ai recomandat un restaurant sau un magazin de haine sau mobila. Pe langa cunostintele acumulate despre produse, este important sa te echpezi cu abilitati de marketing care sa te ajute sa cresti in afacerea ta. Poti face asta profitand de videoclipurile, cartile audio gratuite sau prin participarea la cursurile echipei care sunt total gratuite.

Stabileste-ti obiective

“Daca esuezi sa planifici,planifici sa esuezi”

Unde vrei sa fi peste un an,doi,trei,cinci de acum inainte? Stabileste-ti obiectivele clar si fa-ti un plan pentru a le atinge.

Nu-ti fie frica sa ceri ajutorul

In mod inevitabil vor exista momente in care s-ar putea sa te simti demotivata sau sa te confrunti un anumit aspect al afacerii nemaintalnit pana atunci. Intotdeauna exista o solutie. Indiferent de dificultate, nu ezita sa discuti cu mentorul tau sau cu o persoana din cadrul echipei, vor fi acolo mereu pentru a te ajuta.

Ramai mereu increzatoare

Network Marketingul este o afacere simpla nu intotdeauna usoara. Vei avea suisuri si coborasuri. Este nevoie de timp si angajament. Este o calatorie de dezvoltare personala si a afacerii. Ca si in viata, calatoria este importanta atat la plecare cat si la sosire,asa ca bucura-te de calatorie,experiente si de tot ceea ce are de oferit Network Marketingul. Rezultatele vor veni la cei care nu renunta.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »