Dezechilibrul hormonal

Pentru femei dezechilibrul hormonal este cel care da multe batai de cap iar stilul de viata dezordonat si dieta neadecvata adanceste si mai mult acest dezechilibru, cauzand infectii ale tractului urinar, disfunctii sexuale, sindrom premenstrual si efecte ale menopauzei.

Tocmai din aceste considerente este important sa consumam macro si micronutrienti din matrici alimentare naturale.

Dereglările hormonale fac parte dintre afecțiunile din ce în ce mai răspândite în societatea în care trăim. Stresul cotidian, stilul de viață dezorganizat, problemele cu care ne confruntăm zilnic, mediul poluat, lipsa exercițiilor fizice și alimentația nepotrivită, toți aceștia sunt factori care provoacă o serie de dereglări hormonale puternice.
Ciclul menstrual al femeii mature este un indicator al echilibrului dintre uter, ovare, glanda hipofiză și hipotalamus. Datorită sensibilității receptorilor uterini la variația concentrațiilor sangvine ale hormonilor ovarieni modificările ciclului menstrual constituie un semnal de alarmă ușor de observat atât de către femeie cât și de către medic.

Dereglările hormonale – Simptome:

În ceea ce privește dereglările hormonale, cele mai importante simptome sunt: senzația de presiune în partea laterală a abdomenului, durere abdominală sau vaginală la contactul sexual, sângerări neregulate, abundente sau lipsa menstrelor, chisturi ovariene, sindromul ovarului polichistic, hirsutism, endometrioză, dezvoltarea anormală a părului facial, oboseală, dureri de cap, sindrom premenstrual accentuat, creștere bruscă în greutate, retenție de apă, etc. Astfel, prezența acestor afecțiuni este în strânsă legătură cu dereglările hormonale și necesită un control medical amănunțit.
Balanța hormonală are o importanță deosebită, dereglările hormonale afectând într-o măsură puternică maturizarea ovocitelor, producția nivelului de estrogeni și progesteron, prezența ovulației, prezența chisturilor ovariene și apariția sindromului ovarelor micropolichistice.
Tulburările ovulatorii generate de dereglările hormonale sunt principala cauză a infertilității feminine. Printre primele semne ale tulburărilor ovulatorii se numără menstruațiile abundente, neregulate sau lipsa menstrei.Vitolize Woman: 

  • este obtinut din matrici alimentare naturale precum: pulbere de mar, floarea pasiunii, fructe de Schizandra si merisor 
  • este conceput special pentru nevoile tuturor femeilor – ajuta in simptomele cauzate de sindromul premenstrual 
  • normalizeaza ciclul menstrual 
  • ajuta in dereglarile provocate de menopauza 
  • aduce un aport nutritiv pentru reglarea hormonala si a echilibrului starii de spirit 
  • ajuta in sanatatea tractului urinar – stimuleaza sanatatea organelor de reproducere 
  • reduce actiunea radicalilor liberi 
  • ajuta la reglarea nivelelor de energie mentala si fizica 
  • ajuta la mentinerea unui nivel stabil de estrogen in corp .

Se recomanda pe langa Vitolize Woman si Multi-Maca impreuna cu gelu de baut Nectar Berry cu mere si merisoare.

Astfel, prin conținutul de plante al produsului Vitolize Women, tablete, dereglările hormonale sunt ajutate din interior, fiind un supliment alimentar care ajuta la eliminarea dereglarilor hormonale din interior.

Toată lumea trece la un moment dat printr-un dezechilibru hormonal, dar e necesar ca persoanele care se confruntă permanent cu aceste probleme să adopte un stil de viață echilibrat .

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »