computer, pc, workplace-1185626.jpg

5 Pasi catre un 2023 Senzational

Stiai ca 95% dintre oamenii care isi seteaza obiective la inceputul anului nu ajung sa le duca pana la final? Acest lucru se intampla atunci cand nu inteleg care este proesul; prin care trebuie sa treaca pentru a produce rezultate; asa ca acestia nu fac primii pasi niciodata. Mai jos vei gasi exact pasii de care ai nevoie pentru a incepe asa cum trebuie si prin care vei obtine claritate pentru a crea acel momentum si care te vor face sa sarbatoresti in Decembrie 2023.

Prin acesti pasi vei obtine claritate despre unde ai fost,de unde esti si unde vrei sa ajungi.

Asa cum ai timp sa-ti planifici concediile cum ar fii daca ai aloca o ora pentru a-ti planifica o baza solida pentru tot restul vietii. O singura ora,undeva unde nu poti fi deranjata,impreuna cu o agenda si un pix si incepe sa-ti planifici ce e cel mai important: VIATA TA.

organizer, calendar, schedule-791939.jpg

Pasul unu: Claritate – pentru inceput este important sa ai claritate despre unde te afli. Este exact ca acel moment cand setezi un GPS. Fara locatia actuala, nu poate calcula ruta pe care sa o parcurgi pentru a ajunge la destinatie.

Pasul doi: Certitudine – dupa ce stii unde te afli,urmatorul pas este de a creea certitudine ca poti transforma ceea ce iti propui in realitate. Ai trecut printr-un process si ai crezut cu toata inima ca vei obtine ceea ce ti-ai planificat.

Pasul trei: Entuziasm– acum ca ai inteles ce capacitati ai si unde te afli este timpul sa decizi unde vrei sa ajungi. Scrie tot ceea ce iti doresti,este sansa ta sa visezi fara limite chiar daca unele idei par nebunesti.

Pasul patru: Focus – In lumea in care traim, avem parte de distrageri. Totul in jurul nostru este facut sa ne fure atentia ca telefoane,televizor. Mentine-ti focusul pe obiectivele tale.

Pasul cinci: Decizia-acum este momentul sa decizi care este PRIMUL PAS. Acel lucru care daca il vei face imediat te va conduce in directia atingerii obiectivului tau, care te va duce cu un pas mai aproape de ceea ce iti doresti.

Abea astept ca in Decembrie 2023 sa sarbatorim impreuna toate realizariile tale.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »