A darui,este experienta care dureaza Forever

Craciunul este una dintre cele mai indragite sarbatori din an, iar cadourile reprezinta, alaturi de intalnirile cu cei dragi, una dintre micile bucurii ale acestei perioade. Fie ca ai de ales un cadou pentru iubit/iubita, copii, sef sau pentru un verisor, iti voi lasa mai jos cateva idei de cadouri diferite anul acesta.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iei un cadou de Craciun ?

Alegerea unui cadou de Craciun depinde de mai multi factori care trebuie avuti in vedere pentru a face un dar inspirat: 

●       Gustul persoanei – acest lucru implica spirit observator si empatie. Cu alte cuvinte, fii atent la preferintele persoanei chiar daca tu preferi altceva;

●       Varsta persoanei – de varsta unei persoane poate depinde cadoul sau cel putin este influentat..

●       Preferintele persoanei – in special in cazul apropiatilor, poti afla prin intrebari inofensive in cursul anului cam ce si-ar dori sau ce le lipseste.

●       Relatia pe care o ai cu persoana – probabil ca acest lucru face diferenta cel mai bine atunci cand ai de ales dintre mai multe optiuni de cadouri. In general, persoanelor apropiate le oferim un cadou cu o insemnatate emotionala, poate chiar si materiala mai mare, iar cunostintelor, ceva generic;

     Hobby-urile persoanei – cei care au un hobby anume sau o pasiune neobisnuita sunt mai usor de multumit decat altii.

Cand este momentul potrivit sa cumperi cadouri de Craciun ?

Niciodata nu este prea devreme pentru darurile de Craciun. Daca iti acorzi suficient timp pentru cadouri, vei avea ragaz sa te documentezi si sa faci alegerile cele mai potrivite. Poti deasemenea sa te bucuri de ofertele pe care le-am pregatit pentru tine indifferent de bugetul pe care l-ai alocat. Evita, pe cat posibil, sa cumperi cadouri pe ultima suta de metri deoarece in acest fel nu te mai poti concentra pe nevoile persoanei care ii vei oferii cadoul si nu vrem sa se ajunga la asta. Eu te pot ajuta sa oferi cea mai frumoasa experienta incepand de la alegerea cadoului,budget pana la impachetarea acestuia.

Craciunul este un moment feeric, iar oferirea cadourilor reprezinta un obicei prin care ne aratam afectiunea, recunostinta, aprecierea si respectul pe care le purtam celor de langa noi. Tine cont de sfaturile si ideile de mai sus, iar cei care vor primi cadourile oferite de tine vor fi incantati.

Muzica: Rockin’Around The Christams Tree- Brenda Lee
ESSENTIAL OIL LAVENDER

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL + AVOCADO FACE&BODY SOAP + ALOE VERA LIP BALM
ALOE VERA GEL + ABSORBENT+C
ALOE HEAT LOTION + FOREVER DAILY
TRUSA SONYA(GEL DE CURATARE,GEL DE ILUMINARE,MASCA,CREMA HIDRATANTA)
ALOE HEAT LOTION
2x FOREVER ENERGIZANT+ POMESTEEN+ HERBAL TEA+ FOREVER MIERE DE ALBINE
SET DE CALATORIE
ALOE MSM GEL + ALOE HEAT LOTION
ARGI+ & 5x BATOANE PROTEICE

*ofertele sunt valabile doar pe acest site in limita stocului disponibil. Datorita gamei variate de produse ,am mentionat doar o parte dintre aceastea pentru a fii mai usor pentru client sa-si faca o imagine de ansamblu. Dupa dorinta clientului putem personaliza cadourile in functie de varsta,buget,etc. In pretul afisat este inclusa impachetarea si expedierea cadourilor pe teritoriul Marii Britanii. Pentru persoanele care sunt in alte tari va rog sa ne contactati la adresa de email cerasela@ceraselaloredana.com. Clientii care sunt intresati de pachetele de mai sus cat si despre alte produse va rugam sa ne scrieti la adresa de email cerasela@ceraselaloredana.com. Spor la cumparaturi.:)

Spor la cumparaturi si Sarbatori Magice,

Cerasela

1 thought on “A darui,este experienta care dureaza Forever”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »