Care Este DE CE-ul Tău?

Sunt sigură că ai mai auzit această întrebare de la cineva din echipa ta, sau coach-ul tău. Sau poate ai pus-o chiar tu, în timp ce încerci să îți dezvolți afacerea în Network Marketing. Care este scopul tău? Adică, care este motivul tău pentru care alegi să muncești din greu pentru a construi o afacere în Network Marketing de succes și înfloritoare? Care este motivul tău pentru care vrei să ai un venit suplimentar? Care este motivul tău pentru care vrei să renunți la job-ul actual?

Pentru unele persoane care activează în Network Marketing, este o întrebare ușor de răspuns. Ei știu imediat care este motivul lor și îl folosesc zilnic pentru a-i ajuta să rămână motivați. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor fac o pauză atunci când aud această întrebarea. Deși pot avea o idee generală, nu sunt siguri exact ce este. Unii ar putea spune chiar că nu au niciun motiv! Dacă ești motivată să reușești, cu siguranță ai un motiv.

În realitate, motivul tău a jucat un rol crucial în a-ți începe afacerea, indiferent dacă îți dai seama sau nu, deciziile pe care le-ai luat în viață au fost bazate pe un motiv. Într-un final, ce te-a motivat să îți începi afacerea? Poate ai vrut să câștigi bani și să ajuți oamenii în același timp. Sau poate ai vrut să scapi de jobul corporatist de la 9-5. Poate că ai revenit la muncă și ai realizat că ceva s-a schimbat – perspectiva ta sau chiar compania pentru care lucrai. Poate ești ca multe persoane care au o afacere în Network Marketing și ai început afacerea ta ca hobby și ai realizat că vrei să o transformi într-un job full-time. Orice ar fi motivul tău, a fost suficient de important pentru tine să îți iei viitorul în propriile mâini și să iei decizia de a-ți dezvolta o afacere de succes, ceea ce provine din motivul tău (Why).

Puterea “de ce-ului” tău

Cel mai bun motivator este “de ce”-ul tău. Deoarece ai o conexiune personală cu el, te va menține pe drumul cel bun și motivat atunci când te simți deconectat de afacerea ta sau distras de cerințele mai puțin importante ale zilei.

De ce-ul tău te împiedică să cauți scuze pentru a renunța atunci când ai o lună dificilă sau chiar o zi dificilă. Îți oferă motivație atunci când îți stabilești obiective mai puțin provocatoare. Cel mai important, de ce-ul tău îți oferă un motiv pentru a te ridica și a oferi cel mai înalt nivel de servicii posibil. Deja știi de ce-ul tău – este în inima ta!

Ești pregătită să îl descoperi? Iată cum să îl găsești și să te conectezi la el pentru a ajuta afacerea ta să reușească.

Cum să îl găsești

 Descoperirea de ce-ului tău este atât de importantă încât este primul pas pe care îl discutăm atunci când alegi să lucrezi cu mine. Este mai mult decât obiectivele tale; este motivul tău general pentru ceea ce faci. Acum, poți trece prin acest proces o singură dată și atât, dar îți încurajăm să redescoperi de ce-ul tău în fiecare an și să mergi mai adânc cu el. De fiecare dată când faci acest exercițiu, te vei întoarce în inima ta și vei ajunge la rădăcina motivului pentru care ai  sau te gândești la o afacere în mediul online.

De ce ai ales să devii distribuitor pentru compania ta? Ai fi putut deveni distribuitor pentru orice companie de Network Marketing. De ce ai ales aceasta? Cum ți-au schimbat produsele viața? Ai avut o problemă și produsele au rezolvat-o? Ți-a schimbat viața folosirea lor? Dacă ai experimentat rezultate fantastice datorită produselor, împărtășește-ți povestea. Nu numai că ceilalți se vor conecta la ea, dar vor putea să se conecteze și cu tine la un nivel mai profund. Vei inspira și alte persoane! Care este obiectivul principal al afacerii tale? Ce vrei să obții din asta? Ține minte că acest lucru poate să se schimbe în timp. Dacă ai intrat în afacere pentru a face câțiva bani în plus în fiecare lună, în timp poate deveni pasiunea ta. Sau poate a început ca pasiunea ta și vrei libertate, libertatea de a-țitrăi viașa așa cum îți place și să poți împărtăși povestea și altor persoane.

Oamenii nu cumpără ceea CE FACI, ei cumpărără PENTRU CINE faci – Simon Sinek

Ce înseamnă atingerea obiectivelor tale pentru tine și familia ta?

Aici devine mai personal…

 Dacă nu ești sigură sau întâmpini dificultăți în a pune în cuvinte, utilizează tehnici de vizualizare pentru a te ajuta să desenezi imaginea potrivită. Vezi-te pe tine și familia ta trăind viața pe care vrei să o duci. Apoi, gândește-te la pașii pe care trebuie să-i faci pentru a o face realitate.

De ce este asta semnificativ? Acesta este miezul întrebării – de ce este semnificativ pentru tine. Ceea ce este semnificativ pentru tine poate să nu conteze pentru altcineva, de aceea acest lucru este atât de personal.

Ia-ți timp să te gândești la răspunsurile tale și să înțelegi ce înseamnă aceste întrebări. Apoi, după ce știi de ce, scrie-l și lipește-l unde poți să-l vezi în mod regulat. De fapt, îți recommend să-l citești în fiecare dimineață chiar înainte de a-ți începe rutina zilnică pentru a te ajuta să-ți setezi mentalitatea și să te pregătești pentru succes.

Cum afectează motivul tău afacerea ta

Am menționat deja că motivul tău te ține motivată. Îți oferă acea împingere suplimentară de care ai nevoie pentru a construi baza unei afaceri puternice, chiar și în cele mai provocatoare zile.

Cu toate acestea, știai că acesta te face și un lider mai bun în afaceri? Ia în considerare citatul lui Simon Sinek de mai sus. Când clienții tăi cumpără produsele sau serviciile tale, sau când distribuitorii se alătură echipei tale, nu o fac din cauza produselor în sine. Sigur, acestea pot fi produse grozave, care schimbă viața, dar asta nu e despre asta. Este pentru că te plac. Le place ceea ce reprezinți, apreciază inima ta,dedicarea și vor să te vadă reușind. Oamenii se alătură echipei tale pentru că,cred în misiunea ta și vor să construiască o afacere asemănătoare cu a ta. Sunt inspirați de tine și de tot ceea ce ai realizat și vor să te urmeze. Te consideră un model de urmat.

În timp ce detaliile specifice sunt unice pentru tine, mulți oameni împărtășesc ideile de bază din spatele motivului lor. Poate că vor libertatea de a lucra pentru ei înșiși. Vor să se desprindă de munca tipică de birou și să petreacă mai mult timp cu familia.

Cu cât te conectezi mai mult cu oamenii, cu atât mai multe oportunități sunt ca și aceștia să se conecteze cu tine și cu afacerea ta. În fiecare conexiune și urmărire, ei pot afla mai multe despre tine și afacerea ta. Când asculți pentru a-i ajuta, vor descoperi inima ta dedicată, precum și produsele excelente pe care le oferi. Apoi, ca rezultat, vor dori să cumpere de la tine, să se alăture echipei tale și/sau să te prezinte altor oameni care pot beneficia de afacerea ta. Ce este mai bun decât asta? Nu numai că construiești o afacere pe care o iubești, ci construiești și o afacere bazată pe iubire și serviciu.

Cum să-l folosești pentru a prospera în Network Marketing

Una dintre cele mai importante modalități de a-ți aminti de motivul tău este să-l faci parte din afacerea ta. Cu cât îl faci mai mult parte din mentalitatea ta, cu atât îl vei folosi în viața ta de zi cu zi, chiar și atunci când nu lucrezi activ la afacerea ta.

Citește declarația ta în fiecare zi. Cu cât o citești mai des, cu atât te vei conecta cu ea în fiecare zi. Ține-o aproape, astfel încât să poți arunca o privire la ea pe parcursul zilei, mai ales dacă te simți lipsit de motivație sau stresat. Fă-l parte din ziua ta. Când citești declarația ta , absorbe sensul acesteia. Reconectează-te cu ceea ce simțeai atunci când l-ai scris. Apoi acționează cu acest scop și intenție în minte. Fă-l parte din procesul tău de luare a deciziilor. DE CE-ul tău te ajută să-ți dictezi prioritățile. Odată ce le ai stabilite, este mai ușor să iei decizii mai importante. Deciziile care se conformează sau completează DE CE-ul tău sunt cele care nu te vor forța să alegi între cele mai importante lucruri din viața ta și lucrurile care nu sunt la fel de importante.

Construiește o afacere care se conformează motivației tale.Nu doresc doar să te ajut să-ți găsești DE CE-ul tău, ci și să te ajut să construiești o afacere pe baza acestuia. Dă click aici pentru a afla cum.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »