Fără motivație? Cum să-ți stimulezi motivația?

Cum ți-ai evalua motivația acum?

  • Sunt pe cale să îmi ating obiectivele până la sfârșitul anului.
  • Mă simt bine în majoritatea zilelor, dar încep să-mi pierd motivația.
  • Simț că sunt pe un roller coaster .
  • Total nemotivată.

Dacă răspunsul tău este a, atunci felicitări! Continuă ești pe drumul cel bun.

Totuși, nu te simți descurajată dacă ai răspuns b, c sau d. Te simți cum se simt majoritatea persoanelor care activează în Network Marketing, mai ales în această perioadă a anului. Este normal ca motivația să scadă de-a lungul anului. În Ianuarie, s-ar putea să fii gata să-ți setezi toate obiectivele pentru anul în curs, dar în câteva luni, s-ar putea să începi să te simți obosită sau frustrată, mai ales dacă te distragi de la drum. Până la jumătatea anului, s-ar putea să ai un val de motivație pe măsură ce vremea se încălzește, dar, ca orice ciclu, motivația îți poate scădea din nou în toamnă. La mine funcționează exact invers de exeamplu, nu este o regulă că la toată lumea este la fel. Toate aceste stări sunt normale. Este imposibil ca motivația să rămână la un nivel înalt în mod constant. Cu toate acestea, este posibil să te pregătești pentru când acest sentiment apare și să stii cum să reacționezi pentru a-l elimina. Iată cum:

Recuperează-ți motivația de început de an

fireworks, sparkle, sky-865104.jpg

N-ar fi frumos dacă ai putea recupera acea motivație pe care ai avut-o în Ianuarie? Vestea bună este că poți. Totul este în mintea ta și de mentalitatea pe care o ai.

Setează-ți o rutină

self care, note, write-6886596.jpg

O rutină bine pusă la punct creează baza succesului tău. Punând în practică aceste rutine apar obiceiurile care îți vor permite să prosperi în Network Marketing și în afaceri în general. Dar, pentru a construi acea fundație solidă, trebuie să-ți faci rutina zilnic și aici multe persoane se împotmolesc.

Deși poate dura săptămâni pentru a construi obiceiuri bune, este nevoie doar de o clipă pentru a le pierde. Când este cel mai probabil să se întâmple acest lucru? Când pierzi motivația. Uneori este necesar să te abați de la rutina zilnică pentru că apare altceva sau ai nevoie doar de o zi liberă. Cu toate acestea, atunci când continui să amâni să lucrezi la afacerea ta,atunci se va vedea o schimbare a afacerii tale și nu una de dorit.

Fă-ți timp pentru Power Hour

clock, time, watch-407101.jpg

Înțeleg – uneori în viață se întâmplă și evenimente neprevăzute care te impiedică să lucrezi la afacere ta însă Network Marketingul iți poate oferii aceasta libertate însă totuși este recomandat ca măcar o ora pe zi să blochezi în calendarul tau și să lucrezi la afacerea ta, fără distrageri, fără întreruperi. Fie că este vorba de activități care le faci pentru a avea o afacere productive fie că ai o întâlnire cu echipa fi consecventă și nu negocia timpul. Dacă chiar este imposibil de făcut asfel, împarte timpul în intervale mai mici de 10-15 în care să fii productive. Vei fi uimită de cât de mult poți face în acest timp.

„Nu greutatea te doboară, ci felul în care o duci.”– Lou Holtz

Evaluează-ți obiceiurile

self care, write task, activity-6886598.jpg

Adesea, obiceiurile noastre proaste sunt cele care împiedică stabilirea unora mai bune. Ce obiceiuri ai care îți pot bloca calea către succes? Este de ajutor să aruncați o privire sinceră asupra obiceiurilor care te pot împiedica, de la procrastinare la neprogramarea sarcinilor în calendar până la neprioritizarea zilei. Acestea sunt toate lucruri care par că nu vor face diferența, dar de fapt pot face toată diferența dacă le schimbi în obiceiuri mai productive.

Prioritizează-ți afacerea în fiecare zi. Când îți creezi lista de activități, încercuiește primele două sarcini pe care este esențial să le finalizezi până la sfârșitul zilei/săptămânii. Una dintre aceste sarcini ar trebui să fie ora ta de concentrate doare pe activități care îți cresc și monetizează afacerea.

Examinează-ți obiectivele

goal, arrive, to achieve-2045924.jpg

Îți amintești motivația pe care ai simțit-o când ți-ai stabilit obiectivele inițial? Atingeți acest sentiment, revizuindu-ți obiectivele și progresul.

Principalul motiv pentru care oamenii își pierd motivația pentru a-și atinge obiectivele este că uită complet de obiectivele lor. Odată ce le-au stabilit, nu se mai concentrează pe atingerea acestora cu atât mai puțin să le revizuiască. Până în octombrie, habar nu au ce au stabilit sau chiar de ce le-au stabilit.

Fă o revizuire regulată a obiectivelor

Examinează-ți obiectivele în mod regulat, astfel încât acestea să rămână o prioritate. Cât de des este acest „regulat” depinde de tine. Poate fi o dată pe semestru sau chiar o dată pe zi. Principalul lucru este să le citești și să-ți faci o idee despre cât de aproape ești de a le atinge. Vestea bună este că lucrând alături de mine, te voi ajuta să-ți stabilești obiective și apoi vom urmări progresul către atingerea lor. Vei ști unde te aflii și vei ști ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești și a rămâne pe drumul cel bun.

Reconectează-te cu De ce-ul tău

arrow, ask, who-1538716.jpg

În unul din articolele anterioare, am analizat și discutat despre aflarea de ce-ului și setarea obiectivelor. De ce; este morivul pentru care faci ceea ce faci în fiecare zi, este motivul pentru care alegi o afacere în mediul online, Network Marketing.

Odată ce persoanele care aleg să activeze în acest domeniu și își dau seama care este de ce-ul lor, devin entuziasmați să facă tot ce pot pentru a-l onora. Dar, în timp, este ușor să pierzi motivația și să începi să uiți totul despre asta.

„Dacă lucrezi la ceva la care îți pasă cu adevărat, nu trebuie să fii împins. Viziunea Te trage.” – Steve Jobs

O parte importantă a găsirii motivului este să vizualizezi viața pe care dorești să o ai. Aceasta servește drept inspirație pentru tot ceea ce faci. Acordă-ți ceva timp pentru a trece din nou prin procesul de vizualizare. Închide ochii și imaginează-ți cum vrei să arate viața ta peste 5 ani. Ce vezi? Cum te simți? Cine e acolo cu tine? Privește bine în jur și notează ceea ce vezi.

Din acest exercițiu vine de ce. Când vizualizezi rezultatul, este mai ușor să te simți motivată să ajungi acolo. Ești mai dornică să creezi un plan și să te ții de el. Sabilește obiective si îndeplinește-le. Acesta este motivul pentru care te încurajez să scri care este de ce-ul tău sau să ai măcar o reprezentare în imagine a acestuia, unde să îl poți vedea zilnic. Gândește-te la asta ca la o reamintire zilnică a motivului pentru care ai ales să ai o viață diferită și să îți constuiești o afacere înfloritoare în Network Marketing. Cu cât îți amintești mai mult de ce muncești, cu atât te vei simți mai motivată să faci asta.

Creșteți-vă motivația cu mine și Forever

 Știu că poate fi o provocare, mai ales atunci când începi, să-ți dezvolți obiceiurile care să te ajute să creezi o afacere înfloritoare. De la stabilirea obiectivelor până la descoperirea de ce-ului până la marketing și vânzări, echipa mea are instrumentele de care ai nevoie pentru a construi fundația unei afaceri puternice. Dacă nu faci parte încă din echipa mea, ce mai aștepți? Apasă AICI pentru a afla mai multe. Dacă te aflii în altă țară trimite-mi un email la cerasela@ceraselaloredana.com și putem discuta despre opțiunile din țara în care te aflii.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »