Care sunt beneficiile uleiului de baobab si din seminte de morcov?

Asadar, de unde provin aceste denumiri?

Uleiul din seminte de morcov este extras din semintele plantei de morcov. Chiar daca numele este foarte asemanator cu morcovul pe care il stim noi, acest ulei este extras din alta parte a plantei nu din cea radacinoasa.

Copacul baobab este gasit in unele zone din Africa si traieste peste 2.000 de ani iar cel mai mare copac baobab are o circumferinta de 43 de metri. Fructul baobab este considerat superfoods si este bogat in vitamina C.

Uleiurile care echilibreaza uleiurile

Cand ai un ten gras,ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ai mai mult ulei, nu-i asa? De fapt acest aspect nu este tocmai adevarat insa depinde de tipurile de ulei pe care le adaugi. Indiferent ca ai pielea uscata sau grasa uleiul din seminte de morcov are proprietatea de a balansa aceste doua tipuri de ten. Atat uleiul de baobab cat si uleiul din seminte de morcov nu lasa senzatia de ten gras si este aliatul potrivit pentru rutina ta zilnica.

Bogate in vitaminele E si C

Vitaminele E si C cunoscute si sub numele de ” eroi ai pielii” sunt gasite in cantitati mari in uleiul de baobab si cel din seminte de morcov. Asemeni vitaminei C, vitamina E este antioxidant. Regenereaza celulele pielii, grabeste procesul de recuperare a pielii si ofera o stralucire naturala a pielii.

Daca ai ten mixt sau gras, Refining Gel Mask este aliatul perfect.

 

 

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »