10 lucruri care il vor impresiona pe tatal tau

child, father, daughter-3871837.jpg

Ziua tatalui in UK este foarte aproape ,20 Aprilie 2021 ceea ce inseamna ca poti sa-ti surprinzi tatal cu momente memorabile

Cadourile pentru tati/barbati pot fi de cele mai multe ori putin mai dificil de ales insa cred ca este momentul potrivit sa schimbi vechile idei de cadouri cum ar fii cate o pereche de ciorapi sau o cravata. Mai jos voi lasa cateva idei de cadouri/activitati care il vor surprinde placut pe tatal tau.

  1. Achizitionarea unui ticket la sportul lui preferat. Dupa aceasta perioada in care am petrecut cel mai mult timp in casa,aceasta idee ii va fii foarte placuta.
  2. Pentru tatal care ii place sa arate bine si sa se simta bine recomand shake-ul Forever Lite Ultra impreuna cu un shaker vor face perechea potrivita si va pute asa le ia cu el oriunde doreste.
  3. Poate tatalui tau ii place ceva mai personalizat. Aici combinatiile pot fii multe iar in online sunt multe idei de unde poti alege. Astazi mergem pe o rama foto cu tematica lui favorita sau un pahar gravat cu citatul lui preferat .
  4. Nu vei da niciodata gres cu aftershave-ul Gentelman’sPride. Este un produs care hidrateaza pielea chiar si pentru cei cu pielea sensibila si are un miros fin masculin care dureaza intreaga zi.
  5. Un alt produs care are grija de barba tatalui tau este Alpha E-Factor care este plin de vitamine.
  6. In UK se gasesc foarte multe locuri in care se distileaza berea. Asadar ai putea planifica o calatorie de degustare .
  7. Alinta-ti tatal cu 25th Edition Cologne un parfum masculin cu amestec de fructe si ierburi.
  8. Daca vrei sa fii mai personal poti alege unul dintre modelele de fotografii tip canva.
  9. Nu ai suficienti bani? Un gratar delicious in familie cu niste morcovi caramelizati cu Forever Bee Honey va fii o super alegere.
  10. Pentru tatal care pune pret pe aparitia lui, ce ai zice de un tricou, pantaloni sau un ceas mai deosebit?

Care dintre aceste idei crezi ca l-ar surprinde pe tatal tau?

Happy Father’s Day,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »