Cum Să Faci Rost De Bani Când Veniturile Sunt Limitate?

Metode creative de a face rost de bani pentru începerea unei afaceri în Network Marketing, pentru cumpărarea unui curs sau să investești în tine.

Ce zi minunată de Luni. Este soare afară iar eu am o stare minunată.

Astazi am ales să dezvolt mai mult un subiect foarte interesant,des întâlnit atunci când se invesc anumite oportunitați. Vreau să impărtășesc cu tine cateva idei creative de cum poți să strângi bani ca tu să poți să iți incepi propria afacere sau să achiziționezi un curs sau să investești în tine.

Ai vrea să îti începi o afacere în Network Marketing însă banii sunt o problemă?

Lipsa banilor nu ar trebui să te împiedice să trăiești viața pe care ți-o dorești sau să devii persoana care vrei să fii. Dacă este, atunci lucrurile trebuie să se schimbe.

Dacă tu, sau cineva cunoscut se simte blocată din cauza lipsei de resurse financiare atunci acest blog este pentru tine!

Modul #1– Nu permite lipsei de fonduri să îți stea în cale

Dacă visezi la o viață mai bună pentru tine și familia ta, nu ar trebui să permiți lipsei de bani să îți stea în cale. În orice caz, acesta ar trebui să fie motivația pentru care devii hotărât să nu mai fii niciodată într-o situație în care banii te împiedică să devii o versiune mai bună a ta.

Modul #2-Creează un plan și stabilește o dată pentru obiectivul tău

Oamenii sunt mai descurcăreți decât cred ei, așa că întotdeauna îmi place să evaluez modul în care aceștia se gestionează pe ei inseși cât și finanțele lor.

Este un aspect important de observat înainte de a se lătura echipei sau a cumpăra un curs.

Vrei să fii conștientă de aceste lucruri atunci când porți o conversație cu un prospect care vine cu obiecția că nu are fonduri pentru a începe.

În momentul în care o persoană este dispusă să găsescă modalitați prin care să iși atingă obiectivele poți vedea o persoană ambițioasă care ai vrea să o ai în echipa ta pentru a o ajuta să pună la cale un plan de acțiune. Un plan în care îl împarți pe luni,saptămâni si zile. Acest lucru va crea un sentiment de urgență și entuziasm pentru atingerea obiectivelor.

Modul #3- Schimbă obstacolele în povești de success

În viață, ai două opțiuni:

Fie transformi înfrângerea temporară într-o poveste puternică, fie îi permiti să te țină în modul victimă.

Dacă depășești eșecuri temporare, vei avea întotdeauna o poveste puternică pe care să o împărtășești cu potențialii prospecți care doresc să ți se alăture în afacere.

„Nu lipsa resurselor, ci lipsa ta de inventivitate te oprește.” – Tony Robbins

Împărtășirea cu ceilalți a modului în care ai reușit să depășești aceleași provocări și eșecuri îi va inspira pe alții să vrea să facă același lucru.

Să găsești modalități creative de a strânge bani nu este deloc greu. Oportunitățile sunt peste tot în jurul nostru dacă suntem deschiși să le vedem.

Iată câteva modalități prin care poți face rost de bani:

1.Întreabă-ți prietenii dacă au nevoie de ajutor

2.Babysitter

3.Freelancer

4.Șofer la Uber

5.A sta cu animalele de companie

6.Vinde telefoanele,tabletele sau calculatoarele vechi

7.Vinde chestii făcute manual acasa

8. Lucrează ore suplimentare

9.Găsește un job part-time

10. Vinde poze în Shutterstock

11.Curățenie în case

12.Anulează plăți nefolositoare:cablu sau Netflix.

Întrebarea zilei: Ai o poveste puternică în care ai experimentat o lipsă de resurse fie pentru a începe o afacere, fie pentru a investi în tine și ai devenit creativ pentru a găsi o cale?

Lasă un comentariu mai jos. Mi-ar plăcea să aud povestea ta!

O săptămână minunată,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »