Top 7 Carti Favorite in Network Marketing

Daca esti in Network Marketing stii ca pentru a avea o afacere stabila si de success primul pas este sa investesti in tine, si ce poate fi mai bun decat o carte.

In blogul din saptamana aceasta vreau sa impartasesc cu tine care sunt cartile mele preferate cand care te ajuta atat pe plan personal, leadership,echipa si afacere.

Liderii sunt cititori – Citeste o carte bună pe lună și vezi cum iti va crește contul bancar

Haide sa-ti spun o poveste interesanta. Niciodata nu am fost asa atrasa de citit. Citeam ceea ce aveam nevoie la scoala si cam atat. Cred ca din aceasta cauza ca eram cumva fortata sa citesc, nu am avut o pasiune pentru citit. Insa astazi lucrurile stau alfel si chiar sunt nerabdatoare sa citesc, ca sa acumulez cat mai multa informatie si sa vad lucruriile si din alta perspectiva.

Daca si tu esti genul de persoana care nu ii place sa citeasca si acum vezi : ‘’ Ar trebui sa citesti aceste carti’’ , nu-ti face griji, eu cred ca mai este o speranta 😊; poti gasi carti audio sau chiar podcast-uri.

Podcast-urile au devenit recent pentru mine favorite. Imi place ca pot sa le ascult in masina sau atunci cand fac curatenie in casa.

Dar… iubesc sa citesc, sa miros cartea in timp ce o citesc,atata timp cat este ceva ce ma intereseaza. Si daca imi oferi o carte buna,din care am ce invata,sunt numai urechi.

Cărțile și trainingurile sunt cea mai bună modalitate de a vă crește valoarea și influența.

Network Marketingul nu este despre vanzare…. este despre a oferi valoare.

Foarte rar citesc carti despre vanzari,unele nu mai sunt valabile in ziua de astazi. Eu cred ca este mai important sa fi tu insuti si sa ajuti oamenii.

Sper ca vei gasi acest articol valoros. Daca da,ca deobicei,te rog sa-l impartasesti si cu alte persoane.

Te astept in fiecare LUNI cu un nou blog 😊

Spor la citit,

Cerasela

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »