view from above, close-up, vegetarianism-1248949.jpg

‘’Tinerete fara batranete’’-Energie la pahar, sucul verde.

Sucul verde sau sucul ‘’Tinerete fara Batranete’’ cum ii mai spun eu este bautura momentului iar eu am ales sa il prepar destul de des. Suntem inconjurati de aceasta culoare peste tot unde mergem. Nu degeaba este atat de benefica pentru sanatatea noastra oferindu-ne focus,vitalitate si chiar ne face sa aratam cu pana la 10 ani mai tineri. Toti care stiu beneficiile acestei bauturi declara ca se afla in rutina lor zilnica.

Iata cateva beneficii pe care le poti avea consumand suc verde zilnic:

1.Asigură absorbţia rapidă a nutrienţilor 
Nutrienţii din legume ajung mai repede şi în cantitate mai mare în organism dacă sunt consumaţi sub formă de suc, şi nu mestecaţi. Orice este ingerat în stare solidă durează mai mult să se digere; sucurile însă ajung direct în fluxul sangvin, fără să solicite prea mult sistemul digestiv.

2.Alcalinizează organismul
Un organism alcalin este plin de energie, flexibil, echilibrat şi puternic din punct de vedere imunitar.  Sucul verde are capacitatea de a alcaliniza organismul gratie nutrientilor.

3.Creşte imunitatea
Sucul verde îţi asigură o supra-încărcare cu fitochimicale şi conţine energie biofotonică capabilă să revitalizeze organismul. De asemenea, legumele crucifere (varză, broccoli, conopidă, gulii, ridichi, hrean) conţin un compus care creşte imunitatea şi asigură un strat protector pentru celulele organismului.  

4.Detoxifică organismul  
Sucul verde curăţă corpul de toxine şi detoxifică sistemul digestiv, rinichii, sângele şi ficatul.

5.Stimulează pierderea de kilograme
Pentru aceasta, trebuie să bei suc verde cu foarte puţine fructe sau deloc, deoarece ele vin cu o doză mai mică sau mai mare de zahăr, deci calorii în plus. De asemenea, sucul verde este bogat în magneziu, mineral care se regăseşte în cantităţi mari în toate legumele verzi. Când organismul beneficiază de suficient magneziu, poftele alimentare scad, iar tu vei mânca mai rar şi mai putin.

Știai că: Cel mai mare măr cules vreodată cântarea 1360 de grame?

Știai că: Numele științific al bananei este Musa Sapientum și înseamnă “fructul înțeleptului”?

Mai multe detalii despre bautura care nu lipseste din rutina mea zilnica gasesti la acest link ,de unde poti sa il si comanzi. Daca te aflii in alta tara,ai optiunea de a selecta tara dorita pentru livrare. Pentru mai multe detalii cum poti comanda in Romania sau in afara acesteia ma poti contacta la cerasela@ceraselaloredana.com

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »