Ai Un Partener Care Nu Te Sustine?

In blogul de astazi vreau sa impartasesc cu tine cateva idei despre cum poti sa iti incepi/dezvolti o afacere in Network Marketing atunci cand nu ai sustinere din partea partenerului de viata.

Cunosti pe cineva care nu are sprijin din partea sotului/sotiei?

Acest subiect este unul foarte des intalnit si de aceea cred ca este destul de important sa vorbim despre el.

A avea un partener/a care nu te sustine in afacerea ta poate fii destul de dificil.

Pot fi anuminte motive pentru care partenerul/a sa nu iti ofere sprijinul de care ai nevoie..insa e important sa fie alaturi de tine pe parcusul calatoriei tale si sa imparta cu tine visele si dorintele tale.

Trebuie sa recunosc ca ma doare atunci cand vad astfel de situatii intre parteneri. Insa nu stim care este situatia intre acestia si care este motivul real pentru care un partener nu este deacord cu afacerea ta si nu iti ofera sprijinul de care ai nevoie.

Daca am putea sa ii intelegem…poate putem gasi o solutie care sa ne ajuta sa facem fata mai cu brio situatiei.

Iata cateva motive pe care le-am intalnit:

 1. Partenerul a esuat in trecut si nu vor ca acestia sa esueze din nou
 2. Vor petrece mai mult timp lucrand la afacere decat cu ei
 3. Unele activitati care le gaseau interesante in trecut le va scadea importanta
 4. Nu se discuta in familie toate planurile

Asadar cred ca sunt motive destul de intemeiate care ii indemana sa nu iti ofere sprijinul de care tu ai nevoie… sau cel putin asta cred doar in mintea lor.

De multe ori este greu si pentru ei sa gaseasca o modalitate prin care sa impartaseasca nemultumiriile cu tine insa cu ajutorul unei discutii constructive si productive ii poti atrage de partea ta si poti sa-i faci sa inteleaga mai bine care sunt visele si obiectivele tale.

Acum, evident, dacă ei cu adevărat te iubesc și țin la tine, ar trebui să fie susținători inraiti al viselor tale, al obiectivelor tale și a proiectelor tale.

Soții și oamenii pe care îi iubim ar trebui ÎNTOTDEAUNA să ne încurajeze visele… nu să le distrugă!

 1. Discuta cu partenerul tau si pune pe o foaie de hartie care sunt planurile tale si cum vrei sa le atingi. Poti include si familia daca vrei.Este un plus sa ai sustinere si din partea lor.
 2. Timp. Vor fi anumite actiuni care vor avea nevoie de timp pana se vor vedea rezultatele. Ai mereu in minte o data fixa la care vrei sa completezi un anumit obiectiv sau de ce nu mai multe.
 3. Perspectiva.Cum vrei sa arate afacerea ta peste 3-5 ani? Ce fel de persoana trebuie sa devii ca sa atingi acel obiectiv? Care sunt persoanele cu care te inconjori?

4. Agenda. Planifica fiecare zi si impartaseste cu familia si partenerul tau care sunt activitatiile importante.

Aici poti include:

 • A lucre pana seara tarziu la un proiect
 • A te trezi mai devreme dimineata
 • Blocheaza anumite ore in calendar
 • Angajeaza pe cineva care te poate ajuta la treburile casnice

5. Ajutor. Scrie una sau mai multe metode prin care partenerul sau familia te poate ajuta si in acest fel se vor simtii si ei implicati. Toata lumea fericita 😊

Concluzie!

 Discuta cu partenerul/familia ta despre actiuniile pe care le vei face in afacere si implica-I si pe ei in anumite activitati casnice sau chiar in afacere.

Fii organizata si actioneaza zilnic.

Fa-ti planul pe termen lung, asa vei stii care este destinatia.

Ai gasit ceva valorous in blogul de astazi? Eu sper ca da. Mereu scriu cu drag pentru ca vreau sa impartasec si cu tine cunostintele mele.

Ai un partener care nu te sustine sau cunosti pe cineva care se afla in aceasta situatie? Ai cateva idei pe care le poti impartasi pentru a ajuta la rezolvarea situatiilor de acest gen?

Lasa un comentariu mai jos!

O saptamana minunata,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »