Aloe Mango – Savoare tropicala

De cateva luni am inceput sa consum mango dimineata si pot spune ca a ajuns pe lista mea de fructe preferate. I-mi place mango nu doar pentru textura lui ci si pentru savoarea si gustul lui.

Nimic nu se compara cu aroma suculenta a unui fruct de mango copt.

Am fost foarte placut surprinsa sa aflu ca va aparea pe piata aceasta combinatie sanatoasa de Aloe Vera cu mango. Eu sunt o bautoare inraita de bauturi cu Aloe Vera de la Forever. Iau tot ceea ce e mai bun din natura in fiecare dimineata in paharul meu pentru a-mi sustine stilul meu de viata si sa ma simt in forma maxima.

Aloe Mango contine 86% Aloe Vera pura si alti nutrienti impreuna cu aroma tropicala din pireul de mango.

Este o sursa de fibre care sustine digestia,lucru foarte important mai ales pentru noi femeile insa si barbatii se pot confrunta cu probleme digestive ceea ce inseamna ca poate fi consumat si de acestia.

Gelul de Aloe Vera este partenerul perfect,datorita compzitiei sale,care ajuta organismul sa se bucure din plin de nutrientii din mango.Gelul de Aloe Vera este recoltat manual si ajuta la o mai buna digestie ,ajuta sistemul imunitar si absoarbe nutrientii care te ajuta sa iti mentii nivelul ridicat de energie.

Ambalajut Tetra Pak al gelului cu mango pastreaza gustul proaspat al  bauturii mai mult timp si este realizat integral din materiale reciclabile.

Poate fii consumat si dimineata pe stomacul gol 120ml sau ca si suc in zilele calduroare de vara cu niste cuburi de gheata.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »