Beneficiile masajului facial

Masajele faciale sunt tratamente pe care le puteți face acasa pe cont propriu. Tehnica implică stimularea punctelor de presiune pe față, gât și umeri.

Impreuna cu uleiul Alpha E-Factor si un roller de masaj facial sau gua sha ve-ti obtine niste rezultate frumoase. Eu folosesc ambele aparate cu uleiul si pot spune ca m-am indragostit de acest alint pe l-am facut un obicei in fiecare dimineata si seara. Rezultatul? Fata mea incepe incet incet sa capete o alta forma si sa arate mai sanatoasa.

Masajul facial vă ajută să aveti o piele sănătoasă în timp ce vă relaxați mușchii feței. Are un efect relaxant și întineritor, ajutându-vă să arătați și să vă simțiți mai bine.

Fie că doriți să utilizați masajul facial doar pentru relaxare sau pentru a trata o anumită afecțiune, există o mulțime de tehnici de încercat depinde de ce anume doriti sa obtineti.

Avantaje:

1.     Anti-îmbătrânire și riduri

Unul dintre principalele beneficii ale masajului facial este capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul general al pielii.

2.     Acnee

Stimularea pielii prin masaj poate ajuta la promovarea circulației sângelui și la reducerea aspectului acneei. Nu fi prea agresiva cu pielea. Evitați orice mișcare sau exfoliant dur, în special în zonele sensibile.

3.Piele stralucitoare

Masajul facial poate fi doar biletul dacă doriți o piele strălucitoare. Cercetările din 2002 au constatat că 59% dintre femeile care au avut un masaj facial au raportat o senzație de prospețime și întinerire.

Aproximativ 54 la sută au raportat o piele suplă, în timp ce 50 la sută au prezentat înăsprirea pielii. O mulțime de dovezi sugerează că stimularea mușchilor feței poate ajuta la strângerea pielii, ameliorarea mușchilor strânși și stimularea circulației.

4.Fluxul sangelui

Utilizarea unei role pentru masaj facial are un efect pozitiv asupra fluxului sanguin al pielii, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii.

Potrivit unui mic studiu din 2018, persoanele care aveau un masaj facial de 5 minute cu o rolă de masaj au crescut fluxul de sânge în zonă timp de cel puțin 10 minute după masaj. După 5 săptămâni de masaj, răspunsul fluxului sanguin a fost semnificativ îmbunătățit.

5. Intinerirea fetei

Masajele faciale pot ajuta la ameliorarea tensiunii, sporind în același timp relaxarea și sănătatea pielii.

6. Gestionați țesutul cicatricial

Dacă aveți o cicatrice facială care se află în procesul de vindecare, masajul poate fi foarte benefic. Masarea țesutului cicatricial și a zonelor înconjurătoare poate ajuta la creșterea fluxului sanguin, la relaxarea țesuturilor din apropiere și la aplatizarea umflăturilor.

Cum poate fi facut acasa acest masaj?

Vă puteți oferi un masaj facial în confortul casei. Înainte de a începe, curățați-vă fața și mâinile. Utilizați o cantitate mică ulei, astfel încât degetele să alunece ușor peste piele. De asemenea, puteți utiliza suprafața palmei.

Indiferent dacă aveți 5 minute sau o oră întreagă, puteți pune împreună elementele preferate pentru a crea o rutină de masaj facial individualizată. Repetați fiecare metoda de cinci ori sau concentrați-vă pe o anumită zonă timp de 20 până la 30 de secunde. Folosiți o presiune blândă, dar fermă.

Masajele faciale sunt o modalitate minunată de a vă oferi un moment de întinerire chiar in confortul casei.

Pentru o piele frumoasă și strălucitoare, rămâneți sănătosa oferindu-vă suficient timp pentru odihnă și relaxare, urmând o dietă sănătoasă și fiind activa.

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »