Colagen Marin – Doza De Strălucire

Sunt obsedată de Forever Marine Collagen – acest supliment este 100% un must have.

Cu rezultate chiar din prima săptămână iar dupa o lună aspectul liniilor din jurul ochiilor și al frunții au fost vizibil reduse.

După folosirea acestui produs vei atrage mai multe complimente decât pâna acum în ceea ce privește aspectul pielii tale și chiar poți renunța cu încredere la fond de ten.

Mereu am avut grijă de pielea mea, dar acest produs duce regimul tău de frumusețe și sănătate la un alt nivel.

Dacă te întrebi despre ce este vorba cu acest produs magic, continuă să citești, voi puncta detaliile importante în acest articol.

Ce Este Colagenul Marin?

Forever Marine Collagen este un amestec de colagen, vitamine și un cocktail de nutrienți esențiali pentru organism – îți ajută corpul să fie în formă maximă la fiecare vârstă și să îți începi ziua cu încredere.

Acest produs combină nutrienții cheie și colagenul hidrolizat premium, rezultând aspectul unei pielii luminoase, tinere și netede, precum și un păr strălucitor, unghii sănătoase, tonus recăpătat și o strălucire incredibilă – cine are nevoie de un filtru!

Colagenul În Organism

Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism, constituind aproape o treime din proteinele organismului; este elementul de construcție al oaselor, pielii, țesuturilor conjunctive, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

De la vârsta de 25+ ani producția de colagen începe să scadă, iar de la vârsta de aproximativ 30 de ani aceasta se epuizează cu aproximativ 1% pe an.

Și care este rezultatul?

Pielea noastră se relaxează, părul devine mai subțire, unghiile mai fragile și cartilajul se deteriorează – oh, bucuriile îmbătrânirii…

Colagenul Este Convenabil Și Are Un Gust Delicios

Colagenul a devenit un supliment popular pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii. La fel ca majoritatea lucrurilor, oamenii doresc adesea să găsească cel mai eficient mod de a profita la maximum de timp chiar și atunci cănd vine vorba de o runtină zilnică.

Forever Marine Collagen este o formulă lichidă foarte concentrată care utilizează o bază de colagen marin avansată științific, care este mai biodisponibilă și mai ușor descompusă de organism în comparație cu alte forme.

Acesta este un colagen marin care îți va bucura papilele gustative! Are o aromă de fructe de pădure, pe care o poți bea ușor și rapid chiar din plic.

Aceste plicuri ușoare de 15 ml sunt, de asemenea, ideale pentru a fi luate cu tine în deplasare!

Menținerea pielii cu aspect sănătos a devenit mai ușor ca niciodată.

De Ce Să Alegi Colagenul Marin De La Forever?

Beneficiile Colagenului Marin:

  • Ajută la îmbunătățirea texturii pielii
  • Susține aspectul pielii mai ferme
  • Ajută la menținerea pielii sănătoase

Ce Este În Colagenul Marin?

Fiecare plic de Colagen Marin conține 3000 mg de peptidă de colagen hidrolizată din cod, pollock și eglefin (fără crustacee sau rechini), care sunt obținute în mod responsabil din Oceanul Atlantic.

Nu conține gluten și conține peptide de colagen foarte biodisponibile, de tip I și un amestec de tip II, IV, V, VII, VIII, XI, X.

Fiecare cutie conține 30 de plicuri, câte un plic pentru fiecare zi timp de o lună.

Prețul este de 90,20 GBP – 3,00 GBP pe zi (mai puțin decât o ceașcă de cafea și merită fiecare bănuț pentru beneficiile pe care le are!)

Pe lângă colagenul marin, se adaugă și extract de piper negru, fructe de padure goji și extract de ceai verde, împreună cu vitaminele C și A care contribuie la formarea normală a colagenului în organism.

Zincul și biotina joacă, de asemenea, un rol în întreținerea pielii, oaselor, părului și unghiilor.

„Aceasta a fost o lansare foarte așteptată”, a spus vicepreședintele Global Product Development Holly Stout. „Înainte de a aduce Forever Marine Collagen pe piață, am trecut prin teste extinse și teste pe consumatori. Cu consumul zilnic de un plic solubil în apă pe zi, am primit feedback foarte pozitiv de la consumatori, unii care au văzut rezultate în doar 7 zile. Și, spre deosebire de alte produse de colagen marin de pe piață, Forever Marine Collagen are un gust grozav.”

Întrebări Frecvente:

Ce face Forever Marine Collagen diferit de alte produse cu colagen?

Forever Marine Collagen este o formulă avansată din punct de vedere științific care încorporează o formă ideală de colagen din pește, completată cu vitamina C, zinc, biotină, piper negru, goji, acerola – ingrediente prețioase care funcționează sinergic într-o livrare lichidă gata preparată pentru cele mai bune rezultate. .

Ce fel de pește este folosit în Forever Marine Collagen și de unde provine?

Codul, pollockul și eglefinul sunt folosite în Forever Marine Collagen. Sunt prinși adânc în Oceanul Atlantic de Nord și în mările înconjurătoare, lângă Oceanul Arctic. Peștele nu este crescut în crescătorii.

Peștii folosiți în Forever Marine Collagen sunt obținuți în mod responsabil?

Peștele din produse este obținut în mod responsabil. Speciile de pești obținute pentru Forever Marine Collagen provin din Oceanul Atlantic de Nord și sunt reglementate cu controale stricte de calitate prin cote, sezon de captură și metode de captură/pescuit. Aceste reguli sunt aplicate de organismele guvernamentale respective de la Departamentul pentru Pescuit și Oceane (Canada), NOAA Fisheries (SUA) și Politici comune de pescuit (Europa).

Forever Marine Collagen conține crustacee?

Nu. Forever Marine Collagen nu conține crustacee.

Forever Marine Collagen conține colagen de la rechini?

Nu. Forever Marine Colagen nu provine din rechini.

Ce tip de colagen este Forever Marine Collagen?

Forever Marine Collagen conține în principal peptide de colagen de tip I. Are, de asemenea, cantități mai mici de tip II, IV, V, VII, VIII, XI, X.

Cum iau Forever Marine Collagen?

Bea un plic de Forever Marine Collagen zilnic. Poate fi consumat direct din plic sau diluat într-un pahar cu apă.

Pot amesteca Forever Marine Collagen cu alte băuturi?

Cea mai bună modalitate de a lua acest supliment este să-l bei direct din plic pentru a te bucura de beneficiile sale extrem de concentrate.

Cât timp ar trebui să iau Forever Marine Collagen?

Colagenul este descompus zilnic și are nevoie de sprijin pentru a se reconstrui. Pentru cele mai bune rezultate, faceți din Forever Marine Collagen un ritual permanent la regimul tău de suplimente și continuă să-l iei zilnic.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a lua colagen?

Totul se rezumă la preferințele și programul tău. Unii oameni preferă să ia colagen dimineața, când stomacul lor este gol, pentru a maximiza absorbția. Alții preferă să-l ia noaptea pentru a-i oferi corpului suficient timp să proceseze colagenul în timpul somnului. Indiferent de preferința ta, îți sugerez să iei produsul în mod constant, la aceeași oră, în fiecare zi.

Cât de repede voi vedea rezultatele?

Rezultatele individuale pot varia. Unii consumatori au văzut rezultate în doar 7 zile. Forever Marine Collagen este absorbit rapid, iar corpul tău reconstruiește colagenul zilnic, dar poate dura până la trei luni până când poți vedea și simți rezultatele.

Ce aromă are Forever Marine Collagen?

Spre deosebire de majoritatea produselor de colagen marin de pe piață, Forever Marine Collagen are de fapt un gust foarte bun! Are o aromă de fructe de pădure pe care sigur o vei iubi la fel de mult ca și noi.

Trebuie să-mi schimb suplimentul zilnic sau rutina cosmetică?

Nu trebuie să schimbi nimic în rutina zilnică sau să modifici suplimentele în vreun fel. Pur și simplu savurează un plic de colagen marin Forever, la aceeași oră, în fiecare zi.

Este Forever Marine Collagen fără gluten?

Da! Forever Marine Collagen nu conține gluten.

Este Forever Marine Collagen potrivit pentru vegani sau vegetarieni?

Forever Marine Collagen nu este potrivit pentru vegani sau vegetarieni deoarece produsul conține pește.

Forever Marine Collagen conține metale grele?

Fauna sălbatică oceanică naturală conține substanțe naturale care necesită audituri de calitate pentru a se asigura că respectă reglementările globale. Forever Marine Collagen este testat pentru metale grele și alți contaminanți și îndeplinește cerințele de siguranță stabilite de organismele guvernamentale locale. Colagenul nostru nu conține substanțe interzise de pe lista Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).

Unde se produce Forever Marine Collagen?

Forever Marine Collagen este produs într-o fabrică ecologică, certificată Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) din Taiwan. Fabricarea Forever Marine Collagen este carbon neutru.

Câte calorii sunt în Forever Marine Collagen?

Există 25 de calorii per porție în fiecare plic de 15 ml.

Forever Marine Collagen conține zahăr?

Există 2 grame de zaharuri totale per porție în fiecare plic de 15 ml.

Câtă proteină este în Forever Marine Collagen?

Fiecare plic Forever Marine Collagen conține 3 grame proteine per porție.

Rezultate:

Descarcă ghidul GRATUIT apăsând butonul de mai jos!

O săptămână productivă,

Cerasela x

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »