Network Marketing – Fii Propriul Tău Șef

Te gândești să intri în Network Marketing? Indiferent dacă te-ai gândit la asta de ceva vreme sau ai fost încântată de o conversație pe care am avut-o în trecut,ai încă câteva întrebări și nedumeriri cu privire la afacere? Sigur, îți place ideea de a câștiga bani și de a fi propriul tău șef, dar nu vrei să-i îndepărtezi pe oamenii pe care îi cunoști sau să pari că mereu vrei să le vinzi ceva?

Vestea bună este că poți construi o afacere în Network Marketing fără a-ți îndepărta prietenii și pe cei dragi. Poți construi o afacere bazată pe dragoste și pe dorința de a ajuta și de a servi pe toți cei din cercul tău de prieteni și nu numai. Network Marketingul este mai mult decât o modalitate de a câștiga bani; este o oportunitate de a crea o afacere pe care o iubești, având în același timp libertatea de a lucra pentru tine. Și partea cea mai bună? Poți  avea mai mult timp pentru a-ți urmări obiectivele și interesele, fie că dorești să petreci mai mult timp cu cei dragi sau să ai mai mult timp pentru hobby-uri.

Beneficiile Network Marketingului

Oamenii aleg Network Marketingul din mai multe motive. Ei vor libertatea de a lucra pentru ei înșiși și de a-și stabili propriile ore în loc să petreacă mai mult de opt ore pe zi într-un birou la un job care nu le place sau pentru un șef care nu-i place. Sau, vor să câștige mai mulți bani, astfel încât să poată avea venituri mai mari sau să aibă niște economii pentru următorul concediu. Pentru unii, situația stă diferit, pur și simplu iubesc produsele și serviciile atât de mult încât simt că ar putea la fel de bine să fie plătiți să le vândă, deoarece oricum vorbesc mereu despre asta.

Indiferent de motivul tău Network Marketingul te poate ajuta să îți atingi obiectivele, indiferent dacă dorești să devii proprietar de afacere, să faci mai mulți bani sau să spui lumii despre produsele și serviciile pe care le iubești.

Succesul necesită timp

De reținut că succesul nu se întâmplă peste noapte. Sigur, există acele persoane în Network Marketing care par să reușească imediat, mărindu-și echipa și au vânzări constante în fiecare lună. Sunt o raritate, insă nimic imposibil. În realitate, este nevoie de timp pentru a-ți construi afacerea și de angajamentul de a lucra la ea aproape în fiecare zi. Cu toate acestea, în cele din urmă, munca grea va începe să dea roade pentru fiecare persoană în parte în moduri diferite. Deși nu există o formulă magică pentru succes, depunând muncă, făcându-ți timp pentru afacerea ta și ați lua angajamentul pentru afacerea ta și creșterea personală, poți începe să construiești fundația pentru afacerea ta în Network Marketing. Ai răbdare și continuă să te dezvolți la fel de mult pe măsură ce îți dezvolți afacerea.

Dezvolta-ți afacerea în Network Marketing ajutând-ui pe ceilalți

În centrul afacerii tale de Network Marketing se află toate acele persoane pe care le cunoști. Inițial, lista ta va fi formată din toți cei pe care îi cunoști, inclusiv familia, prietenii, cunoștințele și vecinii. De-a lungul timpului, vei adăuga alte persoane cu care te conectezi, de la părinții de la școala copiilor, la oameni de la biserică și organizațiile sau comunitatea din care faci parte – concentrează-te pe legarea relațiilor cu acestia.

Cunoaște-i mai bine conectându-te cu ei în mod constant. Și, când te conectezi, concentrează-te pe ascultare. Când comunică cu tine, ascultă, vezi dacă au o nevoie pe care o poți satisface. Ei te vor întreaba direct câteodata dacă afacerea ta îi poate ajuta; cu toate acestea, de cele mai multe ori, ei pot menționa ceva în treacăt, așa ca fii mereu atentă la detalii și mai ales participă activ la discuție. Dacă afacerea ta îi poate ajuta, este grozav! Dacă încă nu este momentul prielnic pentru ei atunci, cere o recomandare din cercul lor de prieteni sau cunoștințe, poate afacerea sau serviciile tale îi pot ajuta, conectectează-te cu ei.

Creează legături

Creearea de legaturi este un punct forte in Network Marketing.

Să zicem că ai întalnit o persoană care vrea să scape de câteva kilograme în plus intr-o anumită perioadaă de timp. Îi poți prezenta câteva opțiuni și pachete care o pot ajuta să-și ducă la îndeplinire dorința. Oferă-i acel supliment alimentar care o ajută să se simtă mult mai energică sau care îi taie pofta de dulce. Poate această persoană nu vrea să treacă prin maratonul acesta singură și mai aduce cu ea câteva persoane din grupul ei de prietene să o susțină și împreună să țină aceste programe sau să folosească anumite suplimente alimentare în funcție de nevoile acestora.

Parte frumoasa? Este că aceste persoane pot împărtăși rezultatele lor cu alte persoane care la rândul lor sunt interesate iar în acest mod vei cunoaște mai multe persoane pe care le poți ajuta.

Dezvoltă-ți consecvența

Consecvența este cheia pentru construirea relațiilor și dezvoltarea afacerii tale în Network Marketing. De ce? Construiește încredere. Chiar dacă cunoști pe cineva de ani de zile, asta nu înseamnă că îți poate oferii imediat încredere. Încrederea este ceva care se construiește în timp pe măsură ce vă cunoașteți unii pe alții și pe măsură ce faceți lucruri care sunt demne de încredere. Unul dintre aceste lucruri este să faci ceea ce spui că vei face atunci când spui că o vei face. Aceasta include raspunsul tău. Dacă au întrebat despre un produs sau serviciu, revin-o la ei și oferă-le răspunsurile de care au nevoie. Când menționează o problemă, vezi cum serviciile sau produsul tău o poate ajuta. Sau pur și simplu ține legătura cu ei ocazional pentru a vedea ce se mai întâmplă în viața lor.

De fiecare dată când contactați persoanele din listă, constuiește o relație bazată pe încredere. De fiecare dată când revii cu un telefon sau îi intrebi de sănătate, îi încurajezi să aibă mai multă încredere în tine. Acest lucru vă întărește relația cu ei și crește șansele ca ei să devină susținători puternici ai afacerii tale. De asemenea,vor avea plăcerea să te prezinte și altor persoane grozave ca ei, care pot beneficia de afacerea sau produsele tale.

Dezvoltare personală

Când lucrezi pentru tine, ești cea mai importantă persoană din afacerea ta, mai ales dacă faci Network Marketing.Fără tine, nu există afacere. Este important să te concentrezi asupra modalităților de a te dezvolta și a-ți îmbunătăți abilitățile de a dezvolta o afacere online, astfel încât să poți oferii tot ceea ce e mai bun partenerelor și clienților. Aici include angajamentul pentru creșterea și dezvoltarea personală.

Îmbunătățește-ți abilitățiile

Indiferent dacă esti nou în afacere și vânzări sau ai lucrat anterior pe acest post, va trebui întotdeauna să-ți aprofundezi abilitățile și să dezvolți altele noi. Clienții se schimbă mereu, așa că modul în care vă abordați clienții acum poate fi diferit de cel din trecut. Urmărirea cursurilor de formare online, precum cele oferite de copmanie cât și de echipă, te ajută să te asiguri că abilitățile tale sunt mereu la zi.

Înconjoară-te de pozitivitate

Gândirea pozitivă te ajută să-ți menții motivația ridicată. Umple-ți mintea de pozitivitate, de la cărți la podcasturi și masterminds. Și nu uita să te înconjori mereu de oameni pozitivi. Atitudinea lor te va ajuta și pe tine să fii pozitiv.

Lucrează cu un coach

Uneori ajută să obții perspectiva altcuiva. Un coach poate oferi sfaturi pentru a te ajuta cu orice provocări cu care te poți confrunta. Te va ajuta să stabilești obiective și să rămâi cu picioarele pe pământ atunci când ai nevoie de un plus de responsabilitate. Și ghici ce? Poți beneficia de asta lucrând alături de mine. Eu sunt coach certificat și te pot ajuta și pe tine să-ți atingi obiectivele.

Sistem probat

Un sistem de încredere te va ajuta să gestionezi afacerea mai eficient. Ani de zile, Network Marketingul a pus la dispoziție programe de formare,fișe de lucru,management si multe altele pentru a-și menține afacerea organizată. Cu toate acestea, pentru mulți,este copleșitor. De aceea voi fi alături de tine pentru tot ceea ce ai nevoie.

Network Marketingul făcut mai simplu pentru tine

De aceea te invit alături de mine să lucrăm împreună la visele și obiectivele tale. Dintotdeauna am știut că trebuie să fie o metodă mai bună și mai ușoară de urmat atunci când ai o afacere în mediul online. Împreuna vom face ca activitățiile tale zilnice să fie in concordanță cu timpul și obiectivele tale. Succesul tău este cel mai important aspect pentru mine și vreau să te ajut cât mai mult posibil însă am nevoie și de tine să acționezi. Te voi învăța cum să-ți setezi obiectivele bazate pe DE CE-ul tău, pași de acțiune și dezvoltarea abilităților.

Ce trebuie tu să faci? Simplu, comentează la acest articol cu ‘’AFACERE’’ sau trimite un email la cerasela@ceraselaloredana.com pentru a stabili o întâlnire.

Până atunci eu îți doresc o săptămână plină de realizări frumoase.

Te îmbrțișez,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »