MARKETING PE TIKTOK, INSTAGRAM REELS, FACEBOOK (UNDE SĂ PETRECI TIMPUL?)

Te gândești la marketing pe Tik Tok?

Avem TikTok, Facebook și acum Instagram Reels… cum navigăm unde ar trebui să ne petrecem timpul și cum să folosim aceste platforme pentru a ne crește efectiv afacerea?

Aceasta este marea întrebare în mintea tuturor și exact despre asta vorbesc astăzi.

În acestă săptămână îți voi arăta o modalitate inteligentă și profitabilă de a-ți construi afacerea pe toate aceste platforme și pe care îți recomand să le asimilezi și apoi să le aplici.

DESCARCĂ AICI 6 IDEI DE FREEBIE

Și pentru că vom discuta despre cum poți folosi la maxim social media,am create pentru tine Idei de Giveaway . Poți folosi aceste idei în afacerea ta și în acest mod oferi valoare și cliențiilor sau potențialilor clienți.

Marketing pe Tik Tok – aprecieri sau profit?

Am o întrebare provocatoare pentru tine.

Căuți aprecieri, cum ar fi vizionări și comentarii?

Sau ești în căutarea unor rezultate reale în afacere, cum ar fi potențiali clienți, vânzări și profituri?

Voi presupune că ești în căutarea unor rezultate reale pentru afacerea ta, nu doar a unor aprecieri și like-uri.

Sau, dacă ești ca mine… le vrei pe amândouă!

Marketing pe Tik Tok – faci activitățile corecte generatoare de venituri?

Vrei să ai rezultate în afacerea ta? Atunci consecvența este răspunsul.

Activități despre care se știe că aduc vânzări.

Și când ești pe rețelele de socializare ,scopul tău este să creezi un conținut valoros indiferent de platforma pe care o folosești.

Ok, acum haide să aprofundăm puțin și să vorbim despre ce să faci cu toate aceste platforme și cum să le folosești pentru a-ți dezvolta afacerea.

Voi începe prin a spune că sunt organizată cu timpul meu. Îmi place timpul meu.

Nu există suficient timp în zi pentru a face tot ce ne dorim să facem și nu vreau să petrec 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, lucrând la afacerea mea.

De aceea am ales să îmi constuiesc propria afacere , ca să mă pot bucura de timpul meu.

Deci activitățile pe care le alegi în afacerea ta trebuie să fie activitățile potrivite care stimulează vânzările.

Și vrei să ai o modalitate de a-i aduce pe acești oameni către tine, astfel încât să poți să le prezinți serviciile, produsele și afacerea ta.

Acum, poate te întrebi, dintre toate aceste platforme care sunt în ziua de astăzi, am vreo modalitate de a atrage atenția către platformele pe care eu le folosesc?

Haide să vedem mai în detaliu.

Știu, de exemplu, că Tik Tok este un loc foarte popular în acest moment, iar oamenii primesc tone de vizualizări și devin virali foarte ușor pe Tik Tok.

Dacă ești o persoană care îi place Tik Tok și ști cum să-l folosești încât să-ți aducă venituri, e absolut cool.

Ai ocazia să obții o mulțime de vizualizări și să devii virală dacă produci conținut demn de Tik Tok.

Când ești pe Tik-Tok ai o modalitate prin care captezi atenția oameniilor?

Le oferi ceva gratuit, astfel încât să poată spune „Da, vreau să aflu mai multe despre ce face aceasta persoană”, și nu ești doar o vizionare și apoi au trecut la următorul videoclip?

Pentru că, dacă primești doar vizionări, dar nu le captezi atenția, atunci pierzi interesul acestor persoane care ar putea fi un element important în afacerea ta și în același timp vei depune efort și timp în zadar.

Marketing pe Tik-Tok – devin-o virală și fă profit.

Nu mai este un secret că atunci când o persoană devine virală pe Tik-Tok poate începe să-și monetizeze profilul.

Și modalitatea de a face acest lucru este să te asiguri că, indiferent de platforma pe care o folosești, să oferi ceva gratuit oameniilor .

În acest fel, poți tria persoanele care doar vizualizează conținutul tău și merg mai departe și cei care sunt interesați de cea ce ai de oferit.

Oamenii care te urmăresc vor să aibă access rapid la informații și la conținutul de care ei sunt interesați de aceea este important să oferi conținut gratuit valorous și să ai o evidență a acestora pentru a te ajuta să revii cu serviciile/produsele de care aceștia au nevoie.

Oamenii nu se aboneză la tine fără motiv.

Oamenii se abonează la tine atunci când le oferi ceva de valoare, ceva care să le resolve problemele lor.

Așa că te îndem să te gândești la ceea ce poți oferi prima data și cum poți ajuta acea persoană înainte de a vinde serviciile sau produsele tale. Până la urmă cui îi place să ii se vână mereu?

Obiectivul tău ar trebui să fie îmbunătățirea conținutului pentru audiența ta

Sunt conștientă că în ziua de astăzi totul se întâmplă și se mișcă in mediul online însă sunt o mare susținătoare și a mediului offline. Îmi place să socializez cu oamenii față în față chiar dacă uneori mai am rețineri,ceea ce este foarte ciudat la mine deoarece sunt o persoană extrovertită și iubesc să fiu înconjurată de oameni.

Ceea ce vreau să spun aici este că,chair dacă mediul online ne ajută atât de mult acum, constuirea relațiilor față în față va rămâne mereu ceva mult mai puternic și real decât în mediul online.

Și acum vine întrebarea. Cu toate aceste platforme care sunt în ziua de astăzi… trebuie să fiu prezentă  pe fiecare?

Răspunsul este… NU.

Nu trebuie să sari de la o platformă la alta de fiecare data când apare câte una.

Mereu va apărea ceva nou.

Eu de exemplu jonglez cu Instagram si Facebook. Mă concentrez pe acestea două și încerc să ofer un conținut cât mai bun pentru audiența mea.

Nu simt că trebuie să fiu prezentă pe toate platformele, așa și tu nu trebuie să fi prezentă pe toate platformele ci doar să alegi care vezi că te ajută pe tine și să fi consitentă în conținut.

In concluzie…

Alege 1 sau 2 platforme de socializare pentru a începe și rămâi pe acestea oferind valoare sub forma unui premiu sau idei gratuite astfel vei putea revenii asupra persoanelor interesate cu adevărat de serviciile și produsele tale.

Dacă ai nevoie de idei care să le poți împărtășii mai departe cu cei interesați, descarcă AICI câteva idei.

O săptămână productive,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »