Lumina albastra! Cum sa ne protejam ochii.

Odată cu evoluția societăților, modul nostru de viață s-a schimbat, am plecat de la protejarea noastră de soare până la expunerea extinsă a trupurilor noastre la lumina soarelui, unde îmbrăcămintea este mai ușoară, iar timpul liber este îndreptat spre soare. În plus, consumul nostru de noi tehnologii s-a schimbat și el datorită apariției a două tehnologii majore: lămpi cu LED-uri și ultima generație de ecrane. Astfel, în zilele noastre am crescut expunerea noastră la această lumina albastră despre care toată lumea vorbește.

Unde este lumina albastră?

Lumina albastră este peste tot, iar lumina soarelui este sursa principală a acesteia, alte surse includ; ecrane digitale, fulgere fluorescente și cu LED-uri, televizoare cu ecran plat. Are o lungime de undă scurtă și, prin urmare, produce o cantitate mai mare de energie. Deci, din aceasta este evident că o anumită sursă de lumină poate produce lumini de calități diferite, iar cu cât lumina este mai rece, cu atât va fi mai albastră în spectru.

Ochii noștri nu sau capacitatea de a bloca razele de lumină albastră de la soare, să nu mai vorbim de emisiile sale de la alte dispozitive, așadar toată lumina albastră vizibilă trece prin cornee și pupilă și ajunge la retină. Prin urmare, expunerea prelungită la lumina albastră poate provoca leziuni ale retinei și poate crește riscul degenerării maculare, ceea ce poate duce pe termen lung la pierderea vederii.

Este important să reținem faptul că efectul acumulat în timp este periculos și trebuie prevenit. Trebuie luate măsuri preventive de toți utilizatorii de dispozitive digitale care le folosesc zilnic. În plus, ar trebui să se acorde o importanță sporită copiilor, persoanelor operate de cataractă, deoarece aceștia sunt mai vulnerabili la lumina albastră.

Cum puteți reduce efectul luminii albastre

  • Limitați timpul de utilizare al ecranelor digitale atunci când nu lucrați
  • Utilizați o aplicație specială ce diminuează lumina albastră dăunătoare dacă folosiți dispozitivul pe timp de noapte
  • Clipiți în mod constant pentru a preveni sindromul de ochi uscați

Alimente care intaresc vederea:

-morcovi

-legume cu frunze verzi

-oual

-citricile si fructele mov

-migdale

-peste.

 Si o VESTE SUPER, asa cum suntem deja obisnuiti cu Forever care are grija de organismul si sanatatea noastra, avem un extraordinar supliment alimentar cu un continut crescut de Lutemax (amestec brevetat, testat clinic, care duce la ingrijirea ochilor la alt nivel, adaptat stilului de viata digital), beta caroten, zinc, si multe alte ingrediente benefice care se numeste Forever iVision.

Mai multe detalii despre noul iVision, poti sa vezi la acest link, de unde poti sa il si comanzi.

Pentru un supliment bogat in Omega 3, vezi si Artic Sea cu un amestec excelent de Omega 3 si Omega 9, amestec care are grija de sanatatea inimii, mentinerii normale a vederii si functionarii creierului – detaliile la acest link .

Si daca esti interest/a de un cod de reducere de 10% la cumparaturile de pe site, lasa-mi un comentariu cu INTERESAT/A sau un email la cerasela@ceraselaloredana.com .

Cu drag,

Cerasela.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »